Condicions generals

Podeu reservar un apartament directament a través de la nostra pàgina web, enviant un e-mail o trucant al número mostrat en la pàgina web. A través de la nostra pàgina web podrà triar l'apartament que preferiu i fer la seva pròpia reserva. Les reserves depenent de l'apartament, se li cobrarà entre el 20% -35,4% del preu de l'allotjament a la targeta de crèdit, un cop el pagament d'aquest càrrec hagi estat confirmat, procedirem a generar la seva reserva i rebrà una confirmació a la que indicarà el seu número de reserva, que serà necessari per a qualsevol comunicació conAra367. Ocasionalment, i depenent de la temporada, el client pot ser que hagi de pagar entre el 50% i el cost total de l'habitatge abans de l'inici de la seva estada. Després de verificar que hem rebut la confirmació del pagament i generar la reserva, vostè rebrà un email de confirmació amb tots els detalls de la seva reserva, saldo a pagar i totes les altres dades d'arribada i les instruccions de sortida, incloent-hi el nom i número de contacte de la persona que el rebrà a l'apartament.

Li aconsellem que prengui una assegurança de viatge.

En cas de qualsevol cancel.lació, fins i tot quan es produeixi per qualsevol tipus incident important i / o greu, les condicions de cancel.lació s'aplicaran segons el que estableix anteriorment. El servei de neteja obligatòria es refereix a les despeses de neteja de l'apartament després de la seva estada. Els serveis de neteja addicionals es troben disponibles sota prèvia petició i tenen un cost addicional. Les modificacions de reserves (dates, nombre de persones o apartament) són possibles però estan sotmeses a acceptació de Ara367 impliquen 20 € de costos de gestions. En cas de canvis en el nombre de dies: Quan es tracti de disminució de dies, el saldo restant es mantindrà igual com a compensació al propietari per incompliment de contracte. Si es tracta d'augment de dies, l'inquilí pagarà la suma addicional el dia d'arribada. Si Ara367 no pogués, per diverses raons, disposar de l'apartament que ha estat reservat pel client, Ara367 té dret a assignar un apartament alternatiu amb característiques similars, sempre que compte amb altres alternatives disponibles i segons la temporada.

Si no s'aconsegueix un acord, ambdues parts contractuals tenen el dret de cancel lar el contracte. En aquest cas Ara367 reemborsarà al client els diners pagats per avançat, excepte la part corresponent als dies d'estada ja realitzats, si aquest fos el cas.

Dia d'arribada

L'hora d'entrada als nostres apartaments és de les 15:00 h. a les 22.00 hrs. Arribades entre les 22.00 hrs i les 24.00 hrs tindrà un suplement mínim de 50 €. Preguem contacti amb suficient antelació per ultimar els detalls d'hora d'entrada, si us plau si té algun retard imprevist comuniqui-ho al telèfon que li hem proporcionat a la confirmació de la reserva. Si arriba en avió recordeu avisar per telèfon quan arribi a l'aeroport per evitar esperes innecessàries.

El dia d'entrada a l'apartament reservat, el nostre personal l'estarà esperant en aquest per mostrar-li, i si cal li indicarà el funcionament dels aparells, així mateix procedirà a lliurar les claus. En aquest moment vostè haurà d'abonar la resta pendent de pagament de la seva estada, també li serà requerit el pagament de la fiança establerta de 150 € que se li retornarà, si no hi ha incidències a l'apartament el dia de la seva partida. Recordeu que un cop ha entrat a l'apartament i tot està conforme per vostè l'import abonat al propietari ja no li serà retornat sota cap circumstància a menys que una vegada en ell sorgeixin problemes de força major, i no siguin degudament esmenats en el seu moment .

 

Dia de sortida

L'hora de sortida dels nostres apartaments és fins a les 11:00 hrs. Haurà informar-nos de l'hora exacta de la seva sortida per tal que el nostre personal li faci la devolució de la fiança dipositada si no hi ha hagut cap incidència, i fer el lliurament de les claus.

Si vostè té prevista la sortida de l'apartament després de l'horari establert pot sol · licitar el servei de late check out per un suplement de 30 euros (segons disponibilitat),

Política de cancel·lacions

Si cancela la seva reserva, hi ha un càrrec en funció dels dies anteriors i la tarifa escollida:
Low Fare Cost:
Tingueu en compte que les cancel·lacions o modificacions de data fetes abans d'una setmana de la data d'arribada, es cobrarà el 25% del total de l'estada.
Si la cancel.lació és després d'aquesta data, o si no es presenta es carregarà el 100% de l'estada total.

Open Fare:
Si cancel·leu la reserva fins a 7 dies de l'arribada no s'efectuarà cap càrrec. En cas de cancel·lacions, canvis després, o no mostra, se li cobrarà el 100% de la quantitat total.

Si ARA367, hagués de fer alguna cancel · lació de la reserva, per qualsevol motiu, es veurà obligada a buscar-li un allotjament de similars característiques amb el mateix preu encara que l'apartament que se li ofereixi fora d'import superior.

Si el client no acceptés l'oferta alternativa Ara367 li tornarà la totalitat del prepagament efectuat. Si Ara367 no tingués allotjament alternatiu procedirà directament a tornar-li la totalitat del prepagament efectuat. Per tal d'evitar qualsevol perjudici a la propietat, qualsevol cancel.lació de la reserva haurà de ser degudament comunicada pel client immediatament a Ara367, independentment de l'antelació amb que s'efectuï.

Important: Només en el cas que el client no comuniqués la cancel.lació de la reserva i / o el client no acudís a l'apartament el dia acordat sense prèvia comunicació, Ara367 té dret a prendre les mesures legals oportunes per reclamar al client la corresponent compensació econòmica. Està llogant un apartament privat i després d'efectuar una reserva, el propietari tindrà l'apartament bloquejat i reservat únicament per a vostè. Li agrairem tota la seva col.laboració en aquest assumpte.

Normes dels apartaments

Vostè es trobarà allotjat en un apartament que forma part d'un edifici, amb una comunitat de veïns, de manera que durant uns dies passarà a ser un ciutadà més. Preguem us plau respectin les hores de silenci dels veïns i les normes de convivència i urbanitat necessàries en tot moment. Tots els nostres clients han de respectar les normes, els apartaments són llocs d'allotjament, no es permeten festes ni nivells de música massa alts, estan perquè us dormi, pugui menjar i utilitzar com a lloc de descans i relax en les seves vacances o visita corporativa a la nostra ciutat. Per tal d'evitar problemes preguem encaridament en bé de tots, respecti les normes el que contribuirà que la seva estada sigui una bona experiència.

  • Estan prohibides terminantment les festes.
  • Hores de silenci: de dilluns a divendres de 22:00 hrs. a 09:00 hrs. Dissabtes i diumenges: de 22:00 hrs 10:00 hrs.
  • No es permet soroll a les zones comunes de l'edifici, escala.
  • Preguem no fumar dins de l'apartament, utilitzi finestres o balcons amb aquesta finalitat.
  • Recordeu-vos de treure cada dia la bossa d'escombraries de l'apartament.
  • Recordeu apagar els aparells elèctrics i aire condicionat cada vegada que surti de l'apartament.
  • L'apartament es lliura net i en condicions, per tant exigim que l'apartament el dia de la sortida, es trobi, recollit i sense escombraries. Si l'apartament el trobem en condicions deplorables, la despesa de neteja extra, li serà descomptat de la fiança. - Tots els clients han de tractar els apartaments, mobiliari i estris amb total respecte. Procurant també un bon comportament pels voltants de l'edifici.
  • Les queixes que propietaris o veïns puguin presentar per excessiu soroll en els apartaments, escales dels edificis o zones comunitàries, per comportaments insociables o qualsevol altre motiu que causi malestar al veïnat, seran convidats a abandonar immediatament la propietat sense cap compensació, en aquest cas Ara367, destinarà la fiança a esmenar el malestar efectuat en la comunitat, fent entrega al responsable de la comunitat de la fiança de 150 euros.

Nombre d´hostes

Per efectuar una reserva haurá de donar detall del nombre d'ocupants, adults, nens majors i menors de 12 anys i nadons,( als nadons se'ls proporcionarà bressols sempre sota demanda).

No s'acceptaran més llogaters per als que s'hagi efectuat reserva, llevat que aquests ho comuniquin amb anterioritat i paguin la diferència de preu corresponent.

Mascotes

S'accepta un animal de companyia per apartament amb un suplement de 10 € per nit. Els animals en qualsevol cas hauran de ser sempre supervisats, mai deixats sols en els apartaments, hauran de portar de casa un lloc on condicionar, mantenir unes correctes normes d'higiene, no provocaran sorolls molestos al veïnat, motiu pel qual seran cridats a desallotjar la propietat.

Reclamacions

Qualsevol reclamació que el client tingui sobre un apartament ha de ser directa i immediatament comunicada a nosaltres per e-mail i sempre abans d'abandonar el mateix perquè puguem informar al propietari, que és el responsable de cada apartament, per poder ajudar a buscar la millor solució per a vostè. Les reclamacions de qualsevol índole efectuades a Ara367, un cop s'ha abandonat l'apartament no seran en cap cas executòries, de manera que no s'admetran reclamacions després del dia de sortida de qualsevol apartament. Ja que es considerarà que vostè està d'acord amb el seu allotjament ja que ha decidit romandre-hi. Però si acceptem, qualsevol comentari que desitgi fer-nos arribar, per tal d'aconseguir millorar el nostre servei. Només es tindran en consideració les queixes rebudes per correu electrònic.

Responsabilitats

Ara367 o els seus representants, no es responsabilitzaran per reclamacions efectuades de clients o qualsevol altra persona per pèrdues, robatori, i danys en qualsevol dels apartaments, així com danys a persones o qualsevol altra mena, tampoc es responsabilitza de negligències, mal ús de instal.lacions, ni fortuïts imprevistos per manca de subministrament en els apartaments, així com avaries o trencaments en els mateixos, que hauran de ser comunicades immediatament al propietari o representant i que en qualsevol cas d'aquestes últimes es procedirà al seu immediat arranjament o substitució. Tota la informació i recursos relacionats amb els allotjaments són proporcionats pel propietari de l'allotjament. Ara367 fa el millor esforç per verificar i actualitzar la informació que apareix a la pàgina web www.ara367.com, Ara367 no es responsabilitza del seu contingut. Ara367 es reserva el dret a actualitzar la informació publicada a la pàgina web en qualsevol moment, incloent sense limitació: preus, descripcions i fotografies.